danstant.blogg.se

En skånsk norrländska på sin färd genom det så kallade livet. Fyller dagarna med pyssel, grubbel,yoga,hund, dans, skratt och massor med mer. Har en naiv tro om att förändra världen och har nyligen bytt strategi "det stora börjar i det lilla".

Hufvudstaden

Publicerad 2012-12-30 01:17:07 i Allmänt,

Då har vi lämnat söderna och begett oss något längre norröver... Stockholmo:) 
På flyget träffade vi en lång o ståtlig norrländsskånska som vi gladeligen fick socialisterna med på vägen upp, hihi för 4 år Sedan( tror vi det är) hamnade jag bredvid denna klokskap och vänskapen tog sin början, så vi skrattade gott åt att vi ännu en jul hamnar på samma plan:) tyvärr insjuknade Klokskapet senare i någon form av influensa el magsjuka, vet inte, men sjuk blev hon iaf :(men är nu i säkert förvar  hemma i Umeå där jag hoppas att hennes sambo tar hand om henne uppe i Umeås mest kända bröst:) krya på dig kloka kvinna!!
 
Jag o Linus blev upphämtade på Bromma och hamnade i Uppsala där det bjöds på en otroligt trevlig middag med fantastiska människor med ovanligt öppna sinnen ,, eller så var vinet väldigt gott.... det spelar nye så stor roll, trevligt var det det iaf !!!
Dagen avslutades hos fina Anna o Martin och jag o Linus somnade på soffan innan jag ens hunnit stänga ögonen tror jag:)
Dagen idag har tillbringats med Anna, vi har väntat 38 nr på systemet,, och helt otroligt tog det bara ca 20 minuter, vi räknade på saken o kom fram till att Systembolaget måste ju ha ett utbränningskrav på högst 3 år i företaget... Herregud vad de jobbar fort där...
efter systemet blev det fruktsallad  på äpple, apelsin, granatäpple och banan med vanlig kesella, kan varmt rekommenderas !
På kvällen träffade vi några kompisar och spelade hockey, jag försökte utan skridsko men gav upp efter 2 vurpor ( de ända vurporna gänget gjorde) och lekte med Linus i en park bredvid. Resultatet blev att Linus har sovit i soffan hela kvällen sen dess:)
Vi tvåbenta bastade ,käkade sushi och såg film:)
 
JA VI HAR DET BRA I STOCKHOLM:) 
 
Funderar ofta på det här meoroliga socialaroller och inser vilken otrolig kontrast det ärmellan olika sammanhang.
 
Imorgon kommer jag ha första lugna ensamstunden på 12 dagar, vilket för mig är otroligt lång tid. Anna o Martin åker till sitt nyprsställe och jag o Linus kommer passa på o stanna kvar här i lägenheten själva några timmar. Min plan är att läsa igenom lite inför Indien och att köra ett yogapass:) 
På em kommer vi åka till Malin utanför Tierp för att fira nyår:)
 
Lev medan ni kan, det tänker då jag jobba för att göra.

Insnöade

Publicerad 2012-12-23 20:21:34 i

Tanken var att vi idag skulle till mormor men stormen ville annat så dagen blev inomhus till mammas stora förtret . Jag har inte satt mun fot utanför dörren idag :)
Komiskt att jag bor i Norrland och när jag är i Skåne blir vi insnöade .... Och att det känns som att jag ska frysa ihjäl , jag är inte byggd för blåst och fukt, det blir lixom kallt ända in i öronen och mellan tårna, ja uch och fy det är hemskt att frysa!!!
Så ullunderställ från Norrland och två filtar och en bok, yes då mår jag bra.
Just ja en skål lindor choklad oxå :)

Förflyttning

Publicerad 2012-12-23 11:54:06 i

Nu har jag o Linus flyttat ut på landet till mamma o pappa o min bror som bor hemma just nu.
Det är stor skillnad på o vara här jämfört med hos mormor, eller rättare , det finns inga likheter.
Här är tempot högt, känslorna i luften och kommunikationen inte riktigt som jag är van.

Fullrulle

Publicerad 2012-12-21 23:55:01 i

De e högt tempo i Skåne!!!

Hjärnan går på högvarv o kroppen likaså, lyckas inte producera nå vettig text o berätta allt som hänt idag men kul har det varit, skatt mungipan värker o ögonen rinner:)

Klatobetatt

Publicerad 2012-12-20 19:36:35 i

Ojsan hoppsan
Har länge funderat på de där me o åka till Indien....
Och idag tryckte jag på knappen och postade visumansökan.

11-25 januari far jag till Goa för yoga och ayrovedaresa....:)
Åker själv med en grupp , så det blir ett nytt sätt att resa, ska bli otroligt spännande!!!!!
Yoga morgon o kväll, ayroveda föreläsning på förmiddagarna första veckan och läkarrådgivning med behandling enligt den ayrovediska läkarkonsten. Klockan 11-17 har vi fritt och på kvällen blir det som sagt yoga och sen meditation:)
Frukost o middag enligt den vegetariska konsten.
Vecka två åker vi till södra Goa( första veckan är i norra) för att bo i bungalows på stranden. Även då med 2 yoga pass om dagen men med fokus på naturen, det blir vandringar och snorkling och även då ledigt 11-17:)


@ LER @

I Malmö

Publicerad 2012-12-20 17:48:40 i

Bor hos mormor några dagar. Första gången jag sover hos henne sen jag var liten , men det märks inte, känns som att vi brukar bo ihop.
Hon är barnsligt förtjust i Linus o konstaterar att vi nu är fyra generationer:)
Vi är lika
Sååå lika
Hon är nyfiken och självständig och även hon starkskör. Klarar sug själv, alltid, genom allt och gråter titt som tätt och skrattar o blir osäker och fixar precis allt och det man inte kan lösa tar man hjälp med. Det är lite som att se sig själv i spegeln fast 60 år äldre
Och jag blir stolt!
Hon undrar om Ljnus kan lukta att vi är släkt:)


Såg på nätet att en hund lärt sig köra bil, det tyckte Linus var för mesar.... Själv satsar han på fyrhjuling .)

Totaly i mål

Publicerad 2012-12-18 23:56:39 i

När jag i maj fick hem
Linus och andra dagen får ett sms av grannen att min hund som jag vilket jag inte någonstans kan förstå hade lämnat själv hemma stor grät, ylade och skällde ..... Då började ett projekt som idag gick totalt i mål:)

Att lära Linus att det är okej att vara själv hemma eller bli lämnad på andra ställen ensam.

Träningen delade jag upp systematiskt i delmål

1.Alltid en väl rastad hund
2. Något att roa sig med
3. Små etapper

Planen var gjord målen satta så vi började träna i maj med att när han var väl rastad och varvat ner o jag märkte att han var lugn och trygg gick jag utanför dörren, räknade till 2, gick in igen
Väntade till han var helt lugn igen sen gick jag ut, räknade till 1
Nästa gång till 2
Sen var den dagens träning över

Nästa dag ut och räkna till 3, in , ut räkna till 4, in, ut räkna till 2...,
Ja så höll jag på i början

Det stora genombrottet kom när vi upptäckte märgben... Ett sånt håller honom sysselsatt ca 20 minuter och hundar utsöndrar tydligen nåt lugnande av att tugga så då var vi uppe i 20 minuter själv... Vid det laget kände jag mig fortfarande som att jag tagit på mig en hund som jag aldrig kommer kunna ta hand om, trodde att jag skulle behöva lämna bort honom, meen envis som man är så fortsatte vi.
Nästa steg var tada: Mark Levengood, han har ju så fantastiskt lugn stämma så Linus fick lyssna på hans ljudbok:)

Plötsligt var vi uppe i 1 h:)
Då dealade jag med grannen om att OM han skulle börja skälla o yla så skulle de hämta honom, gärna när han var tyst.. Kan låta omöjligt men sen Draken blev gjord har han aldrig låtit, tur han i te vet om dealen, han älskar o vara hos grannarna:)

Mitt mål var att han skulle vara själv 4 h och gärna sova när jag kom hem...
Så i veckan då kom jag hem, efter 4.5 h och ingen hund kommer hoppandes , min tanke är att, nej nu har han skällt så grannarna hämtat honom, men nej icke ut ur vardagsrummet kommer en raglandes halvvaken Linus:) tjoho lyckan var total:)

Men tydligen fanns det fler saker som kunde funka, idag när jag lämnade honom på hotellrummet , alltså ett rum han aldrig varit i och jag i princip bara lämnat honom och mina grejor, gett honom min jacka o är sen borta 45 minuter, jo då när jag kom tillbaka låg han o sov på sängen. Gottegrisen i hotellsängen, det var en syn jag sent kommer glömma. Han lyfte lite på huvudet som att " hej kommer du, vad trevligt men nu sover vi".

Att dessa mål kan göra mig så stolt är helt otroligt. Stolt över min Linus som är så modig och stolt över mig, att hjälp jag har kunnat ge denna lilla krabbat så mycket trygghet att han nu alltid vet att jag kommer tillbaka oavsett hur länge jag är borta och vart jag än lämnar honom...

Eftersom vi är vana hotellgäster så visste han precis vad som gällde då han fick ett glas i glas som vattenskål, drack så försiktigt så försiktigt , i flera omgångar:)

Stolt matte !!!

Tvära kast

Publicerad 2012-12-18 22:42:57 i

Då satt man i bistron på best western hotell Bromma .....
Flygen ville inte vänta på varandra på Bromma så malmöaviation bjuder på en natt på hotell sen får vi flyga hem imorgon istället :)
Jag som är barnsligt förtjust i att bo på hotell och framförallt äta hotellfrukost passar detta som handen i handsken så nu sponsrar jag hotellet med o äta en sandwich :) oooppppsss;)



Om någon undrar varför jag skaffade en svart hund o inte vit i snöiga Norrland har ni här svaret :

Måndagsmorgon

Publicerad 2012-12-17 14:40:34 i

Det finns ju få saker som är så obehagliga som att stiga upp måndag morgon ....
Så jag o Linus bestämde oss för att inte göra det idag ! Vi låg kvar i sängen till det blev lunch sen tig vi en lång promenad ner till älven och busade i stora portioner :)

Nu jobba en stund sen yoga :)

Butterkaka

Publicerad 2012-12-16 23:29:17 i

Saffransbutterkaka med smör, saffran och tranbärs fyllning :)

Har idag bakat och lyckats otroligt bra, stoltast i stan känns det som :)

Helgen har svischat iväg med dans och fika , ännu mer fika och dans och ett kärt återseende som får huvud och kropp att arbeta i kollision :)

.

Publicerad 2012-12-16 01:07:32 i

Vissa människor skulle jag vilja vända upp o ner på, skaka och ställa framför spegeln o tvinga dem se bad jag ser
"ett hjärta av guld, själ av sammet, de e bara ryggsäcken som är trasig "

Rakt igenom

Publicerad 2012-12-14 15:43:59 i

Drop-in besiktning idag.
Och för första gången besiktigar jag en bil som går rakt igenom , utan några krusidull alls:)

Fick lära mig att bilens katalysator inte börjar arbeta förrän bilens motor är ca 200grader.

Upp och ner

Publicerad 2012-12-14 00:46:55 i

Vissa dagar är det mesta på tvären..

O

Vissa dagar är allt på höjden eller bredden eller diagonalen

Idag var en gul dag

Sådär gul som när en hund pissat i snön

Men avslutas bra
Ett yogapass
Och
Film o massa snacks som min inneboende som flyttar imorgon hade ordnat👍

I övrigt tycker jag att stora telebolag borde tänka lite på vad de pysslar med och med vem gruff

Annorlunda vinter

Publicerad 2012-12-12 23:16:54 i Allmänt,

Första vinterns med en hund
Lär sig mycket om livet och vad som är viktigt. Ibland får jag nästan känslan av att Linus kommer och puffar på mig och meddelar att det är dax att gå ut och kisa då han märker på mig att , nu är matte för mycket uppe i huvudet, nu behöver hon få frisk luft i lungan.
Djuren, naturen och mötets kraft. Visst är det den kraften som är den läkande, som får det inre att möta det yttre till att bli hanterbart och förståeligt .
Förutom att komma på hur positivt det är för att flytta fokus från tankar som snurrar till att få in lite nytt syre till hjärnkontoret så har jag nu fått lära mig nåt nytt.... Kallar det snabbrastning.
 
Snabbrastning
ja det är inte alltid så jävla hippt att klä på sig och gå ut då det är -20 grader.... Just den biten kommer man inte ifrån... Eller jo nästan...
morgon och kväll och lunch måste vi ut men däremellan har jag latat mig med att släppa ut lilleman i trädgården, jag har helt enkelt skottat en hage där han kan gå ut från altandörren, ut kissa och in. Jag och Linus är stört nöjda med ide'n. När han är kissinödig så tar han sitt koppel och lägger det vid altandörren, då vet man han vill kissa och inte vara ute i kylan.När han o kommer med kopplet och lägger det vid mina fötter då vill han ut o rastas och bajja...
He e som skönt o dela vardagen med någon som man pratar precis samma språk som!
Men jo jag måste erkänna att ett jobb, eller en daglig social sammanslutning vore jäkligt najs, de börjar bli lite smått ensamt nu :(
 
eller varför inte att livets kärlek står o knackar på dörren 

Vindruvsaskar

Publicerad 2012-12-12 17:51:39 i

Det måste vara mindre vindruvor i askarna nu för tiden!


Förr kunde man ju inte äta en ask på en dag ....

Musikhjälpen

Publicerad 2012-12-12 00:00:47 i

Vi ser på musikhjälpen ikväll, jag och Linus. Inneboende är inte hemma och tomheten känns redan, bra o träna lite nu innan det blir dax:)

Buggträning ikväll och det dunkar i huvet , tryck, drag, tryck, drag , tryck,drag. Ja efter snart 5 år i de där buggskorna så har jag först nu förstått att man även måste " jobba på trycket" och inte bara draget.....

Förutom bugg utspelades ett sånt där härligt byråkratiskt skit dravel på klubben där man måste göra individuella val. Det vill säga hålla foxtrotkurs med någon som jag utvecklas i min foxtrot med och få en slant för det eller ställa sig under monopolklubbens getöga och bugga för dem och låta dem ha kontroll över var det hålls foxtrot kurser. Den inre rebellen får djävulshorn och vill skrika. Den vuxne ser alla delar i saken och individen blir bara ledsen att det ska finnas val och monopol.
Så nu ligger jag och Linus o ser på musikhjälpen och känner mig lite gladare i sinnet.

De stora fåglarna sjunker genom snön

Publicerad 2012-12-11 15:15:12 i

Vi sitter uppe länge, pratar strunt blandat med deeptalk. Hon försöker plugga på sin tenta och jag ser en spännande film, vi äter båda fruktsallad som hon gjort till oss av sin frukt och en banan hon stulit av mig:) vi skrattar och babblar, klockan blir 1 innan vi tar oss i säng.

Kommer sakna min inneboende , hon flyttar på fredag.

Idag har hon gjort ett fågeltillhåll på min altan. Jag tyckte att hon kunde lägga maten på snön men då tittar hon på mig och säger " men de stora fåglarna sjunker genom snön" "ja just ja så är det " svara jag och intar första parkett. Sen sitter jag där vid köksfönstret och förundras, fick lära mig skillnaden på olika fåglar och rapporterar hela tiden" nu är det en, nu är det tre" osv. Hon skrattar och säger att där kommer jag sitta hela dagen:)

Efter frukosten , som var lite längre än vanligt lämnar jag fönstret och jobbar några timmar:)

Advent

Publicerad 2012-12-10 14:27:15 i

Jobbar på de där med den perfekta höjdskillnaden hahaha och har kärat ner mig i Jane Austen efter att ha sett filmen om hennes liv igår . Går runt med de vackra gamla fraserna och filosoferar över de kloka kvinnornas repliker.

"ni verkar leva ert väldigt stillsamt liv mrs..., för att skriva så livliga och gripande noveller"
"fantasi madam"

He kanske är så att det är okej med ett stark livfullt inre, bara man hittar utloppet..
Blanda lite Budhism med 1800tals litterärt mästerverk så blir re bra:)

Shoppa i sin garderob

Publicerad 2012-12-10 12:58:21 i Allmänt,

Måndag
En arbetslös dag 
Innebär eget "hemma jobb schema ", för att inte helt säcka ihop när jag inte har nåt jobb så har jag ett eget hemmaschema. Något jag rekommenderar till alla som av olika anledninggårdar hemma om dagarna. Det är oteoligt lätt att glida in i någon konstig lunk där man vänder på dygnet, inte äter ordentligt, träningen faller osv. Ryktet säger det ;)
Så jag har ju då ett hemma schema som följs måndag-torsdag då jag inte springvikar. Fredag räknas som helgdag, nåt måste man ju få unna sig då man är arbetssökande:) 
Dagarna ser ut ungefär såhär:
9.00 klockan ringer, innan kl 9.30 ska jag o Linus ha gått utanför dörren, promenad
Kommer tillbaka o äter frukost, tar en kopp kaffe 
Innan lunch har jag sett över arbetsledar grejs , kollat på jobb, eventuellt sökt något och fixat sånt i hemmet som behöver fixas, ex städa, tvätta osv.
Lunch
Ut med Linus
Göra något, ofta blir det pyssel och varannan dag tränar jag, antingen pass eller ketlebells.
Middag
ca 17.00 är det kväll och fritid:)
Det är kanon och ha dessa riktmärken. Det kan låta självklart, men det är det inte, att vända på dygnet osv är otroligt lätt att tappa närvaron och glida in i en dimma av grubbel och elände. 
 
Nyligen läste jag en bok av Dahlai Lama, helt fantastisk för övrigt. Han skriver bland annat att vi uppfostras kofta i en illusion att lycka är något som kommer till oss i livet men pratar sällan om att vi faktiskt måste anstränga oss och att lycka är något man förrunas då man lever med disciplin och närvaro. De senaste åren är just det något jag börjat förstå. Man kan inte bara glida med och helt plötsligt upptäcka att fan jag är ju deprimerad, jag som borde vara lycklig. Nej man måste ta hand om sig själv och sina medmänniskor. sin kropp, sin själ och hjärta. Genom att leva efter viss disciplin , vad är bra för mig, vad mår jag bra av? För att i långa loppet kunna vara ett stöd för andra ochnlyssnar som sagt, rädda världen:)
Därför har jag mitt lilla dags schema:)
 
Idag på förmiddagen har jag shoppat i min egen garderob :) Det är något jag försöker göra ca engång i halvåret!
Drar ut allt ur garderoben, sätter på riktigt bra musik, gärna jätte högt, sjunger allt vad jag kan och går igenom plagg för plagg, passar detta, använder jag det?
 Om det passar och jag använder det får det komma in i garderoben igen och få en ny plats. Det som får hänga brukar jag försöka hänga upp i "outfits" så när man står där på morgonen med svullna ögon, magen som kurrar hunden vill ut och man själv vill skjuta sig för det är så tidigt så tar man en galge där överdelen hänger och kollar i lådan med byxor som passar till allt, så är det klart:). ( det är iallafall alltid den slutgiltiga visionen, den funkar ibland) men visioner det är fan god shit!!!
 
Det som inte används av olika anledningar delas upp i tre olika högar.
- jag är just nu inte in the Modo för detta plagg men vill ha kvar
-myrorna
- klädbytar dag.
 
när allt är klart känner jag mig alltid som den duktigaste och är sjukt nöjd och glad och ja det känns som att man varit och storshoppat för att: allt har fått en ny plats i garderoben, vilket innebär att den ser ny ut och det hänger massa snygga outfits på galgarna:)
och jag harbjudessutom sjungit i typ 3 timmar , det blir man glad av ( något man måste ta är att grannarna ibland tittar lite undrande på en de närmaste dagarn)
 
på slutet har jag dessutom hypat processen med att ha klädbytardagar. Det är galet kul. Bjud in massa tjejkompisar och deras utrensningar, bjud på fika. Alla går sedan hem glada efter sockershocken och med massa nya kläder plus att det som blir över lämnar jag till rödakorset, så då får man känna sig sådär riktigt sociotetsdams duktig oxå:)
 
Nej nu ska jag på iksu spa och köra ketlebells :)
 

2advent

Publicerad 2012-12-09 11:57:23 i Allmänt,

Så sitter man där
vid köksbordet med en stor kopp gott kaffe
ute snöar det stora flingor och den nysopade gången är vit igen
Linus ligger på golvet och kämpar febrilt med ett ben jag fyllt med oxfärs och fryst in, he lavs it!!
 
men inom är det ett enda stort vemod
igår slog jag in alla julklappar , ja alla är klara och prestationsfreak som man är har jag tillverkat alla årets klappar själv, det har även varit väldigt roligt.
Pappa ska få den roligaste.
En t-shirt med foto på Linus på magen och på ryggen står det "alla barnbarn är lika värda" Hoppas att han förstår humorn, själv har jag skrattat mycket åt det.
Men vemodet är ändå där, va fan julen, det är vemod, man ska byta pengar , det är nåt med det som jag absolut inte gillar. Att ge andra människor presenter och att få presenter det är nåt av det roligaste jag vet, men inte när det ska ske på beställning.huvva huvva
 
så jag tar en klunk kaffe, ser på "Så mycke bättre" och känner någon form av ovillkorlig delaktighet med de där människorna. De har oxå en önskan om att gå sin egen väg, skillnaden är väl bara att de vet vilken väg de vill gå.
 
Idag ska jag på julmarknad på gamlia, gymma och se film med min inneboende. 

Vissa dagar

Publicerad 2012-12-07 12:29:34 i Allmänt,

Är sånna där återhämtnings dagar . När man bara ligger helt utslagen på soffan, med en hund vid fötterna, snöstorm ute, en zeunerts på bordet och jag stirrat rakt upp i taket.
Det är ganska skönt med de dagarna. Tycker att det borde finnas på alla människors arbets schema " idag ska vi nollställa och ladda batterierna".
Tänkte ligga såhär några timmar till, fast nu med en bok, nollställningen är klar, dax för återhämtning . Då är en bok tillåten:) fas 3 innebär sedan lussebullsbak med fantastisk 6 åring och sen dans:)
Ja vissa dagar är helt enkelt få förrunnade:)

Och med utsikten av denna utfläkta hund kan ju inte smilgroparna göra annat än stretcha sig lite nu o då:)

Vinnare

Publicerad 2012-12-05 00:23:24 i Allmänt,

Klockrent!!!


Kanske satsa på o bli en potatis i sitt nästa liv...

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3999773/images/2012/pic_50be8594e087c329403c3776.jpg" class="image">

Drömma

Publicerad 2012-12-04 15:10:23 i Allmänt,

Ser fram emot att få dyka in i mitt (som en landsfrände säger " bokpaket" ).

"fröken märkvärdig och karriären" vet jag får 5 av 5 möjliga stjärnor i kanten! :)

Linus

Publicerad 2012-12-04 11:14:51 i

Linus hemma i soffan med våra mysfiltar:) vi brukar tjafsa lite om vem som ska få ligga på dem... Ingen av oss kan tänka sig att bara ha en...

Dax

Publicerad 2012-12-04 10:40:00 i Allmänt,

Då var det dax för fröken vid tangentbordet att göra ett försök på en såndärade blogg.... vad det nu är kan man aldrig veta i förväg, eller ens i efterhand, det är helt upp till betraktarens öga och sinnesstämning att avgöra. Från min sida så vill jag ju som sagt förändra världen och hmmm, det får jag väl börja stå för såhär vid 27 års ålder och singel...Det kan ju tänkas vara så att man är 27 år o singel för att ambitionen om att förändra den därade "världen" tagit sig i uttryck på sätt som inte varit allt för framgånfsrik för relations skapande. Det KAN vara så att fröken i fråga burit på en inre stress som ställt till det ganska ordentligt i diverse relationer.
Men som tur är så har hon nu förstått det hela, startat en blogg så nu kommer allllt att falla på plats...
 
Eller kanske inte
 
Pusslet kallat livet är ett intressant pussel...
Den upptäckten kräver dock att man går igenom nån jädrans livskris för att inse... = att man inte längre kan förändra världen med sina bara händer, misslyckas och slänga sig i armarna på någon som måste sopa upp en från golvet som en pöl...
 
Nej nu byggs det pussel,, he e kul! och ett rent helvete ibland.
 
Alla människor har väl hört att tonåren, det är den värsta tiden, alla hormoner de far och flänger runt bäst de vill. DET ÄR BESTÄMT EN MYT! Min fråga är istället: har ni någon hört att tiden mellan 25-30 är den värsta... För då ska man: Stå på egna ben, vara kreativ, snygg, vuxen men ändå ung,hetro , vara i en relation, skaffa barn, veta vad man vill jobba med och gärna ett bra jobb som man redan har och är bundis med chefen.
Nej jag kunde tänka det, den varningen vard et ingen som utfärdade....
Så vad är då värst, atta vara tonåring eller att vara 20-25 år.... GRUFF
Men ja e int bitter ;)
 
Arbetssituation
Just nu jobbar jag som arbetsledare inom personligassistans, något som jag tror är ca 10-20% arbetstid. Resterande tid timvikar jag som personligassistent och försöker komma på vad jag vill göra på resten av tiden.
 
Fritid
Mycket tid tillbringas på promenad med min själsfrände Linus. Han har 4 ben och har svans. Som sagt en själsfrände.
Jag o Linus har ett stort gemensamt intresse, nämligen handarbete, jag stickar och virkar och pysslar och har mig massor (i perioder), lyssnar ofta på ljudbok samtidigt. Linus roll i det hela är att ligga brevid på soffan och bli kliad på magen lite nu och då.
Yogar så mycket jag kan
Har nyligen skaffat kort på en träningsanlägning ocg börjat med ketle bells, något jag tycker är riktigt kul (iaf nu när jag bara gjort det i 1,5 vecka)
Tränar bugg 1 gång i veckan
Har kurser i foxtrott lite nu och då. (eller i själva verket så hjälper jag till med kurserna, min vän står för kunskapen och jag för engagemanget  Tihi ass we prinsesses says)
Bokcirkeln.. den är jag med i, vi träffas ca var 6:e vecka, så en del tid läggs på läsning
 
Oj.... kommer jag ha tid att jobba eller plugga när det blir dax...?? hmm. det får vi la se!
Häng med oss så får vi se vart pusselbitarna lägger sig och om den här med blogg kan vara nåt för oss. Mig som skriver och dig som läser... och Linus såklart, som tålmodigt kikar på matte då tangentbordet klickar :)
 
 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Follow on Bloglovin