danstant.blogg.se

En skånsk norrländska på sin färd genom det så kallade livet. Fyller dagarna med pyssel, grubbel,yoga,hund, dans, skratt och massor med mer. Har en naiv tro om att förändra världen och har nyligen bytt strategi "det stora börjar i det lilla".

Hufvudstaden

Publicerad 2012-12-30 01:17:07 i Allmänt,

Då har vi lämnat söderna och begett oss något längre norröver... Stockholmo:) 
På flyget träffade vi en lång o ståtlig norrländsskånska som vi gladeligen fick socialisterna med på vägen upp, hihi för 4 år Sedan( tror vi det är) hamnade jag bredvid denna klokskap och vänskapen tog sin början, så vi skrattade gott åt att vi ännu en jul hamnar på samma plan:) tyvärr insjuknade Klokskapet senare i någon form av influensa el magsjuka, vet inte, men sjuk blev hon iaf :(men är nu i säkert förvar  hemma i Umeå där jag hoppas att hennes sambo tar hand om henne uppe i Umeås mest kända bröst:) krya på dig kloka kvinna!!
 
Jag o Linus blev upphämtade på Bromma och hamnade i Uppsala där det bjöds på en otroligt trevlig middag med fantastiska människor med ovanligt öppna sinnen ,, eller så var vinet väldigt gott.... det spelar nye så stor roll, trevligt var det det iaf !!!
Dagen avslutades hos fina Anna o Martin och jag o Linus somnade på soffan innan jag ens hunnit stänga ögonen tror jag:)
Dagen idag har tillbringats med Anna, vi har väntat 38 nr på systemet,, och helt otroligt tog det bara ca 20 minuter, vi räknade på saken o kom fram till att Systembolaget måste ju ha ett utbränningskrav på högst 3 år i företaget... Herregud vad de jobbar fort där...
efter systemet blev det fruktsallad  på äpple, apelsin, granatäpple och banan med vanlig kesella, kan varmt rekommenderas !
På kvällen träffade vi några kompisar och spelade hockey, jag försökte utan skridsko men gav upp efter 2 vurpor ( de ända vurporna gänget gjorde) och lekte med Linus i en park bredvid. Resultatet blev att Linus har sovit i soffan hela kvällen sen dess:)
Vi tvåbenta bastade ,käkade sushi och såg film:)
 
JA VI HAR DET BRA I STOCKHOLM:) 
 
Funderar ofta på det här meoroliga socialaroller och inser vilken otrolig kontrast det ärmellan olika sammanhang.
 
Imorgon kommer jag ha första lugna ensamstunden på 12 dagar, vilket för mig är otroligt lång tid. Anna o Martin åker till sitt nyprsställe och jag o Linus kommer passa på o stanna kvar här i lägenheten själva några timmar. Min plan är att läsa igenom lite inför Indien och att köra ett yogapass:) 
På em kommer vi åka till Malin utanför Tierp för att fira nyår:)
 
Lev medan ni kan, det tänker då jag jobba för att göra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Follow on Bloglovin