danstant.blogg.se

En skånsk norrländska på sin färd genom det så kallade livet. Fyller dagarna med pyssel, grubbel,yoga,hund, dans, skratt och massor med mer. Har en naiv tro om att förändra världen och har nyligen bytt strategi "det stora börjar i det lilla".

Ayurveda

Publicerad 2013-01-20 07:18:49 i

Nu har vi anlänt till Dunes och jag har träffat en Ayurvedisk läkare på konsultation, idag kom mina mediciner som det heter, olika örter i tablettform och pulver form som jag ska äta i ca 3 månader.

Idag när jag fick medicinen och satt på sängen med alla mediciner varav det på en påse står stort FOR CANSER så knöt det sig i magen. Ja jag vet jag har canser, just nu känner jag att jag bygger styrka för att bekämpa den och jag känner mig starkare än någonsin!
Min läkare Dr Sharma var förskräckt när jag berättade att jag äter p- piller ,det är direkt triggande för HPV viruset , så igår hade jag o Katja en "slängcermoni" när vi kastade kartan i soporna!!!
Jag kommer äta 3 mediciner för canser, 2 olika örtblandningar och ett pulver, diamantpulver, det finns inga biverkningar på någon av dem och några andra mediciner för att balansera upp kroppen, bland annat en för mental hälsa, för lite extra styrka under denna process:)

Under konsultationen gjorde Dr Sharma en pulsläsning och jag fick veta att jag är Pitta++Kapha+.
För er som inte kan nåt om Ayurveda är det vilken dosha jag är, vilka element i kroppen som är störst, hos mig är det eld och jord.
Jag fick massa bra tips på vad min kropp behöver äta för att må bäst och vilka yoga ställningar och andningsövningar som är bra.

Jag väljer och tro på livskunskap (Ayurveda) och känner att jag mår bra av livsstilen, lyssnar och antecknat noga på våra föreläsningar och har ett hopp om att kunna följa delar även hemma. Många delar följer jag redan men hoppas på att kunna ge mig möjlighet att följa lite fler:)

Dunes
Stället vi nu bor på är helt fantastiskt, dock inte lika gemytligt som på Bakti Kutir där vi bodde på stranden men att bo på stranden är härligt ! Och de har en helt otrolig resturang här, till frukost äter vi nyplockad vattenmelon, papaya, ananas och mynta te och yoghurt och vi får välja hur vi vill ha våra ägg, två ägg var till frukost:)
I'm in heaven!! Och nu ska jag på massage!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Follow on Bloglovin