danstant.blogg.se

En skånsk norrländska på sin färd genom det så kallade livet. Fyller dagarna med pyssel, grubbel,yoga,hund, dans, skratt och massor med mer. Har en naiv tro om att förändra världen och har nyligen bytt strategi "det stora börjar i det lilla".

Våren är här

Publicerad 2013-02-25 18:12:18 i

Äntligen och utan för varning så infinner sig de där vårkänslorna.
Solen skiner, det droppar från balkongen ovanför, altanen håller på att komma fram. Ställer ut brasse stolarna och äter lunch på altanen:) Linus lägger dig på plankorna och steker i solen .

En konstig gen sätter fart, den infinner sig sällan, men ack ibland... Städgenen.. Dammsuga, ta ut soporna! Möblera klart ommöbleringen som påbörjades för nån vecka sedan...
Och
Öppna och vädra, ställa fram högtalarna och spela och sjunga på högsta volym.
Nu ÄR det vår!!

Inte ens dagens blodprov på kk var jobbigt...
Jag gick träffa narkossköterskan, hon var jätte trevlig och allt känns lugnt, jag berättade om min oro och hon sa att det var ett bra och ansvarsfullt beslut att be om att få bli sövd.. Fast att det är ett relativt litet ingrepp....
Igår pratade jag med en kompis som är läkare o insatt i sånt här och jag kan med lugn idag konstatera att även om allt läkarna sagt är sant så har jag enbart lyssnat på det värsta och skrämt upp mig över det.
Nu ska det här höras sen blir det täta kontroller , vid eventuell användning av den därade livmodern ( graviditet) finns det ganska små och enkla saker man kan göra för att inte riskera några komplikationer om det skulle behövas.
Ja som sagt idag är det lugnt och det är vår!!!!

Var ute och joggade idag, sjukt stolt över mig själv!!! Långsamjogg 2 km 15 minuter:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Follow on Bloglovin