danstant.blogg.se

En skånsk norrländska på sin färd genom det så kallade livet. Fyller dagarna med pyssel, grubbel,yoga,hund, dans, skratt och massor med mer. Har en naiv tro om att förändra världen och har nyligen bytt strategi "det stora börjar i det lilla".

Dag 6 ledig:)

Publicerad 2013-04-17 18:00:43 i

Resans vilodag är här:)
Sov länge, åt frulle, läste ayurveda för kropp o sinne en stund, sov lite till, känner att kroppen är trött , hoppas det beror på vår resa och inte någon begynnande sjuka!
Så jag drog på träningskläderna, ut o gick o joggade ca6 korta sträckor , kan gissa att de var ca 1-2 minuter långa , var ute strax över en timme sen ca 30 min yoga o nedvarvning:)
Stolt !!!!
Eftermiddagen har tillbringats på en uteservering i solen med nyttig pizza och ett glas vin , underbart!!!! sen blev det en promenad till och nu är jag tillbaka på hotellet o tänkte inte göra ett enda dugg till idag!!!
Se lite californiacasion och lösa ayurveda är det mest ansträngande som tillåts för denna fröken är helt slut och förnekar med bestämdhet den tjocklek halsmandlarna försöker inta och huvudets tyngdlag som gör sig påmind!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Follow on Bloglovin